Asenna VOOL mobiilisovellus hallinnoidaksesi sähköautosi latausta paremmin!

helmikuu 28, 2023 4 minuutin lukuaika

Lataa Vool sovelluksesi nyt

VOOL-sovellus säästää rahaa, koska seuraa markkinaehtoista sähköhinnan kehitystä ja mahdollistaa luotettavan, sinun ehdoillasi tapahtuvan lataamisen. Sovellus toimii saumattomasti merkittävimpien sähköautomerkkien kanssa, uusia merkkejä lisätään jatkuvasti.

Synkronoi sähköautosi ja haluamasi sähkön hintataso mobiilisovelluksen kanssa.

Yksinkertainen asennus - katso, minkä verran voit säästää, kun tarjoamme tarpeittesi mukaisen optimoinnin.

"Haluat varata aloitusnäytöltäsi tilaa VOOL-sovellusta varten."

- VOOL-tiimi

Aloitusnäyttösi on arvokkain tila älypuhelimellasi. Tämän erinomaisen sijainnin siellä ansaitsevat vain arvokkaimmat sovellukset. Perehdy siihen, miksi VOOL-sovelluksen paikka on sijoitus- ja rahoitussijoitustesi vieressä.

Tässä syy, miksi tarvitset VOOL-sovelluksen aloitusnäytöllesi

Kyllä, se on periaatteessa sähköautojen lataussovellus. Mutta se on paljon enemmän kuin pelkkä on/off-kaukosäädin sähköauton lataamiseen.

Rahaa säästyy

Save Money on EV charging with VOOL

Olemme lopen kyllästyneitä älypuhelinten typeriin sovelluksiin. VOOL-sovellus seuraa päivittäin sähkömarkkinoiden hinnankehitystä ja päättää automaattisesti, milloin ladataan, jotta hyödyt sähkön edullisesta hintatasosta

Luotettava lataustapahtuma

Riippumatta siitä, minkämerkkisen latauslaitteen omistat, VOOL-sovellus varmistaa, että lataaminen toteutuu. Jos auto on kytketty lataamaan yön ajaksi, ei ole mitään syytä siihen, että akku olisi aamuun mennessä vain puoliksi ladattu. Sovellus kyllä ilmoittaa, jos lataamisessa on ongelmia.

Toimiva ja joustava

Kytke autosi pistorasiaan ja lataa omilla ehdoillasi. Lataa vain silloin, kun lataaminen on halvinta tai kätevintä. Sinä saat päättää. Muutos suunnitelmissa ja tarvitset autosi aiempaa aikaisemmin? Päivität lataustavan sovelluksen kautta vain muutamalla painalluksella.

Mikä sopii minkäkin kanssa?

Latauslaitteet

VOOL-sovellus on rakennettu toimimaan yhtä sujuvasti myös muiden merkkien kanssa. Me hoidamme sähköauton latauksen hallinnan riippumatta siitä, onko käytössäsi VOOL-latauslaite tai jokin muu OCPP 1.6 -yhteensopiva sähköauton latauslaite. Meillä on valmius myös OCPP 2.0:aan.

Sähköautot

VOOL is compatible with most EVS

Olemme syystäkin ylpeitä – niiden sähköautojen valmistajien lista, jonka mallien latausta VOOL-sovellus tukee, kasvaa jatkuvasti.

space2

Mukana ovat

Peugeot Skoda Jaguar Porsche Tesla Hyundai Renault BMW Kia Volvo Volkswagen Nissan MINI Cupra SEAT Audi FIAT Toyota CITROEN Ford

Klikkaa ja lataa sovelus

Location syncing

Lataa VOOL-sovellus App Storesta tai Google Playsta hallinnoidaksesi autosi lataustapahtumaa.

Sähköautoa varten

Jos haluat lisätä sovellukseen sähköautosi, teet sen samoilla kirjautumistiedoilla, joita käytät valmistajan lataussovellukseen kirjautuessasi. Tiedot on syötettävä vain kerran ja kaikki toiminnallisuus on heti käytössäsi – jokaisena latauskertana. Kaikki tietosi on suojattu GDPR:n vaatimusten mukaisesti.

Latauslaitetta varten

Jotta voimme ladata sähköautosi luotettavasti ja parhaaseen hintaan, kerrot sovellukselle millainen sähkösopimus sinulla on. Lisäät vain latauslaitteen ja avaat mahdollisuuden lataustoiminnon etähallintaan.

VOOL-sovellus pystyy markkinahinnoilla toimien tarjoamaan todellisen säästön sähkökustannuksista, lataamalla vain siihen sinun hyväksymälläsi hintatasolla.

VOOL-latauslaitteen synkronointi mobiilisovelluksemme kanssa ei ole välttämätöntä, jos käytössäsi on jokin tukemamme merkki ja malli. Voit vapaasti käyttää mitä tahansa älykästä lataussovellusta, joka luo yhteyden autoosi.

Meistä

Olemme VOOL, start-up Virosta ja tuomme sähköverkon koko kapasiteetin käyttöön kaikille. Olemme ryhmä insinöörejä, suunnittelijoita ja sähköentusiasteja. Intohimona mahdollistaa ympäristäystävällinen ja tasapuolisesti saatavilla oleva sähköenergia tarpeisiisi – alkaen sähköajoneuvojen latureista.

Liity uutiskirjeeseen

2024 © MultiCharge OÜ. Kaikki oikeudet pidätetään.
EU funding
Tämä hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovointiohjelmasta avustussopimuksen nro 190136402 kautta. Tämä julkaisu heijastaa vain kirjottajan näkemyksiä ja Euroopan unioni ei vastaa siitä, miten sen sisältämiä tietoja käytetään.